Wat doen wij bij WFP?

 

 

Video afspelen

De West-Friesche Pindabranderij

Wij zijn al 35 jaar actief in het branden, roosteren, bakken en verpakken van pinda’s, noten en zuidvruchten. Door deze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een professioneel en zorgzaam bedrijf en staan wij bekend om flexibiliteit en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Kwaliteit is bij de “West-Friesche Pindabranderij BV“ erg belangrijk. Wij vinden het belangrijk om verse en kwalitatief goede producten te leveren aan onze klanten. Verder kunnen wij ons volledig aanpassen naar de wensen van de klant, daarbij valt te denken aan verschillende verpakkingsvormen, private labels etc. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

WERKEN BIJ WFP

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Finance Manager. Dit is een cruciale rol binnen ons snelgroeiende bedrijf. Bij WFP kun jij echt het verschil maken en meewerken aan de groei en professionalisering van een MKB-onderneming.

Lees meer

Als parttime productiemedewerker voer je aan de hand van de productieplanning zelfstandig allerhande productiewerkzaamheden uit in onze werkplaats en daarmee heb je samen met je collega’s een bepalende rol in de kwaliteit van de producten die WFP levert.

Lees meer

Als fulltime productiemedewerker voer je aan de hand van de productieplanning zelfstandig allerhande productiewerkzaamheden uit in onze werkplaats en daarmee heb je samen met je collega’s een bepalende rol in de kwaliteit van de producten die WFP levert.

Lees meer

Certificeringen

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op
Wim Jansen
Algemeen Directeur
Telefoon: 0226 359 906
Adres: De Veken 220, 1716 KJ Opmeer