Kwaliteit

Kwaliteit betekent bij de WFP ook ├ęcht kwaliteit. Te beginnen bij de grondstoffen, de productie, het verpakken tot aan de service naar de klant toe.

Inkoop
De grondstoffen die de WFP gebruikt zijn allen verkregen bij betrouwbare en gekwalificeerde leveranciers. Om deze kwaliteit te waarborgen maakt de WFP gebruik van de diensten van externe laboratoria zoals Nofalab en Dr. A. Verwey. Om de kwaliteit steeds weer te waarborgen investeren wij constant in de productieprocessen. Onze verpakkingsruimte is bijvoorbeeld de afgelopen 10 jaar vergroot tot een ruimte van 600 vierkante meter met 7 multiheads, twee verpakkingsrobotten en een bulk verpakkingsmachine. De ruimte wordt optimaal benut door een hele hoek waar we bepaalde handel met extra zorg verpakken. Van zakformaat tot etiket, alles wordt op de wens van de klant aangepast.

De processen
De productieprocessen worden continu bewaakt middels ons HACCP systeem. Daarbij zijn de medewerkers van de WFP allround inzetbaar waardoor men het proces van de rauwe pinda tot aan het zakje in de doos, nauwlettend in de gaten kan houden. Daarbij worden de processen beoordeeld door middel van een risicoanalyse, waardoor men ieder risico kan insluiten en beperken.

Verkoop
Ook qua verkoop is de klant direct betrokken. Uw bestelling wordt direct onder handen genomen door een productiemedewerker waardoor de productietijd aanzienlijk wordt versnelt. Vandaag besteld, morgen in huis kan bij dergelijke bestellingen worden gerealiseerd.

Certificering
De WFP is sinds 2005 HACCP gecertificeerd en is sinds 2013 overgestapt naar FSSC. Wij mogen dan ook met trots zeggen dat wij voedselveilig produceren. DNV Business Assurance uit Barendrecht verzorgt de waarborging van de certificering.

Voor meer informatie omtrent onze certificering: http://www.fssc22000.com/documents/home.xml?lang=en